Feketelőpor-töltő

Feketelőpor-töltő

A feketelőpor töltő a múltat idézi meg, a lehető legmodernebb köntösbe bújtatva. Kiemelt figyelmet szenteltünk a biztonságnak, minőségnek és kinézetnek, hogy a fegyverek szerelmesei méltó kiegészítővel bővíthessék felszerelésüket. A 19. századi német változat látványvilága tárul elénk, mely az eleganciát és precizitást ötvözi, miközben a 21. század technológiai vívmányait és újításait használtuk fel az előállítás során. Vállalatunk több évtizedes gépgyártási és anyagmegmunkálási tapasztalatait hasznosítjuk ( a feketelőpor töltő ) (( a )) gyártási folyamat( a ) során, melyet fáradhatatlanul fejlesztünk az elérhető újdonságokat is beépítve. Célunk, hogy a használat során olyan élményt biztosítsunk, mely más hasonló eszközzel nem érhető el. Az anyagok kiválasztása során csak azokat használjuk fel, amik szavatolják az időtállóság, biztonságos üzemeltetés és kiszámíthatóság hármasát. Szeretnénk ( a fekete lőportöltő adottságaival ) (( ezzel )) is tisztelettel adózni a Kínából útjára induló feketelőpornak, mely Európában hozzávetőlegesen 800 éve jelent meg és azóta is folyamatosan használják, mind a vadászatban, mind a sportlövészetben kezdi újra reneszánszát élni és teret hódítani.

Minden egyes ( feketelőpor töltő ) (( darab )) önálló sorszámmal rendelkezik, melyről egyedi tanúsítványt állítunk ki. Ez szavatolja a garanciáját, melyet használatból eredő kopások és sérülések esetén korlátlan ideig vállalunk. A felfogóbilincs öntött acél, autentikus füles csavarral és rozsdamentes nyomótányérral. Az adagolószerkezet speciális rézötvözet, amely ellenáll a mechanikai működésből eredő kopásoknak. A tengely és a vezetőpersely nagy szilárdságú, rozsdamentes acél, csakúgy, mint a szerkezet feszítőrugója. A cellák csövei kézzel, egyedileg vannak prés-kalibrálva és illesztve. A cellacsövek precíz lézerhegesztéssel kerülnek rögzítésre. Ezáltal tudjuk biztosítani, a maximálisan plusz – mínusz 0,2 grain adagolási pontosságot. Volumetrikusan mért mennyiség 35 és 65 grain között állítható fokozatmentesen. Gyorsabb az adagolási folyamat, mint az egykaros billenő vagy tolócellás adagolóknál. A lőporfogadó pozíció utáni állásban található egy tehermentesítő állás, ahol a kimért mennyiség képes felvenni a természetes térfogatát, így biztosítjuk a lehető legnagyobb adagolás ismétlési pontosságot ( a feketelőpor töltő működésénél ) A tartálykasírozással készül, a kupakja passzentosan illeszkedik, de csak annyira, hogy bármilyen probléma esetén képes legyen leugrani és a nyomást elengedni. ( A feketelőpor töltő specialitása, hogy ) A tartályban található egy sárgaréz áteresz lemez, amely azt a célt szolgálja, hogy az adagolócellában mindig közel azonos legyen a lőporoszlop nyomása.

Elkötelezettek vagyunk a felhasználhatóság érdekében történő újítások mellett, ezért jelenleg fejlesztés alatt áll opcióként a tartályra egy finom nyakszelep, amivel biztonsággal elzárható kiszóródás mentesen, hogy szétszerelés előtt ne kelljen a tartályt üríteni. Ezzel párhuzamosan egy cserélhető felső adagolócella, amellyel biztosítható a revolverekhez és pisztolyokhoz szükséges kis mennyiségek adagolása.

Próbálja ki Ön is a feketelőpor töltő nyújtotta élményt, mely garantáltan magával ragadja.